Οι υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας αφορούν την έγκυο, τη λεχώνα, το νεογνό, τον σύντροφο και το οικείο περιβάλλον τους. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες μας χωρίζονται στις πέντε παρακάτω, βασικές κατηγορίες:

Ανώδυνος τοκετός - περιγεννητική φροντίδα

Πραγματοποιούνται έξι(6) δίωρες συναντήσεις. Η κάθε θεματική παρουσίαση αποτελείται αρχικά από το θεωρητικό-διαδραστικό μέρος και συνέχεια ακολουθεί το πρακτικό μέρος με ασκήσεις, αναπνοές και τεχνικές χαλάρωσης. Οι προγεννητικές συναντήσεις έχουν στόχο την υποστήριξη και την ενδυνάμωση του ζευγαριού. Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακές Υπηρεσίες (Webinars και Chat)

Οι προγεννητικές συναντήσεις, η υποστήριξη της μητέρας (γονέων) προσφέρονται και διαδικτυακά:

 1. Webinars. Διαδικτυακές προγεννητικές συναντήσεις ατομικά και σε ομάδες για εγκύους (και συντρόφους) που δεν μπορούν να μετακινηθούν για τις συναντήσεις από κοντά. Ιδανική υπηρεσία για μητέρες και συντρόφους που βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης.
 2. Chat. Υποστήριξη σε όλα τα θέματα που αφορούν στις νέες μητέρες-γονείς, μέσω διαδικτυακής συνομιλίας ατομικά και σε ομάδες. Ιδανική υπηρεσία για μητέρες που βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα

Φυσικός Τοκετός

Παρακολουθούμε και -υποστηρίζουμε – τον τοκετό (φυσικό τοκετό, φυσιολογικό τοκετό, φυσικό τοκετό μετά από καισαρική, τοκετό με καισαρική τομή και τοκετό στο νερό). Μέσα από την εμπειρία του τοκετού η γυναίκα πρέπει να βγαίνει δυνατή και με αυτοπεποίθηση, έτοιμη για τον καινούριο και απαιτητικό ρόλο της μητρότητας. Διαβάστε περισσότερα.

βρεφικο μασαζ

Παρέχουμε εκπαίδευση στο βρεφικό μασάζ με τη συμμετοχή όλη της οικογένειας και με στόχο τη χαλάρωση, τη διέγερση, την αλληλεπίδραση, την ανακούφιση, το παιχνίδι και το συναισθηματικό δέσιμο. Πραγματοποιούνται πέντε εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας μίας ώρας σύμφωνα με τα πρότυπα του παγκόσμιου οργανισμού ΙΑΙΜ. Διαβάστε περισσότερα.

λοχεία μητρότητα και γονεϊκότητα

Για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες αυτής της περιόδου δημιουργήσαμε τακτικές συναντήσεις για συμβουλευτική, ενημέρωση και εκπαίδευση με σκοπό την ενδυνάμωση του γονεϊκού ρόλου. Διαβάστε περισσότερα.

θηλασμός πλεονεκτήματα

Παρέχουμε μαιευτικές υπηρεσίες κατ’ οίκον για τακτική ή έκτακτη συμβουλευτική και υποστήριξη σε θέματα σχετικά με την προετοιμασία μητρότητας, τη γονεϊκότητα, τον τοκετό, τον θηλασμό, τη φροντίδα του νεογνού και της λεχώνας, τη διατροφή, κ.ά. Διαβάστε περισσότερα.

Στη Mamamnio θα βρείτε επίσης :

 • Πρώτες βοήθειες σε βρέφη και παιδιά
 • Διατροφή θηλάζουσας – εγκύου
 • Εισαγωγή στερεάς τροφής 
 • Αποθηλασμός
 • Βρεφικός ύπνος
 • Baby wearing
 • Εμβόλια
 • Ψυχικές διαταραχές (επιλόχεια θλίψη) όπως και τρόπους ανίχνευσης και αντιμετώπισής τους
 • Θέματα γονεϊκότητας (τρόποι σύνδεσης, επικοινωνία,  δεσμός νεογέννητου και γονέων, ο ρόλος των αδελφών και του ευρύτερου περιβάλλοντος)
 • Γονείς που έχουν ήδη βρέφη ή παιδιά και χρειάζονται καθοδήγηση σε θέματα διατροφής, θηλασμού (tandem) και γονεϊκότητας
 • Τρόποι αντισύλληψης, οικογενειακός προγραμματισμός
 • Εργασιακά δικαιώματα των θηλαζουσών που επιστρέφουν στην εργασία

Επιλέξτε το δικό σας Πακέτο Υπηρεσιών Mamamnio, για ολοκληρωμένη περιγεννητική φροντίδα.

Αποκτήστε ιδιαίτερες τιμές και εκπτώσεις! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.