Καλώς ήρθατε

Ευρωπαϊκή Ένωση

Δημιουργήσαμε μια αγκαλιά για εσάς και το μωρό σας, επειδή πιστεύουμε πως η εμπειρία της περιγεννητικής περιόδου για κάθε άνθρωπο είναι μοναδικήιερή και ορόσημο για τη μετέπειτα ζωή του.

Αναστασία Σταμκοπούλου
Αναστασία Σταμκοπούλου
Μαία, Certified IAIM
Σύμβουλος Διατροφής, First Aid Instructor R.T.I.,Υποψήφια Σύμβουλος Θηλασμού I.B.C.L.C.

Ονομάζομαι Αναστασία Σταμκοπούλου, είμαι ιδρύτρια της Mamamnio, με δεκαπενταετή προϋπηρεσία ως μαία σε μεγάλο κέντρο προγεννητικού ελέγχου της Θεσσαλονίκης. Από το 2015 προσφέρω υπηρεσίες προετοιμασίας μητρότητας,  τοκετού, υποστήριξης θηλασμού, βρεφικού μασάζ, γονεϊκότητας και παράλληλα όλα αυτά με εθελοντική δράση σε Δήμους στο Νομό Θεσσαλονίκης. Είμαι διεθνώς πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Βρεφικού Μασάζ ΙΑΙΜ, Σύμβουλος Διατροφής, First Aid Instructor R.T.I., Υποψήφια Σύμβουλος Θηλασμού I.B.C.L.C.

Μερικά νέα από το blog μας

υπηρεσίες κατ’ οίκον

Οι περισσότερες υπηρεσίες του κέντρου ΜΑΜΑΜΝΙΟ, παρέχονται και κατ’ οίκον!

Οι στόχοι μας

Ενημέρωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε, την οικογένεια, τους φροντιστές  του βρέφους, με σεμινάρια και ατομικές συνεδρίες , για θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, το θηλασμό, τη λοχεία και θέματα γονεϊκότητας. Παρέχουμε πληροφόρηση  από την πρώτη ώρα της γέννησης του βρέφους έως και τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Υποστήριξη

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε τους γονείς σε όλες τις φάσεις της περιγεννητικής φροντίδας αλλά και κατά τη διάρκεια του τοκετού. Η ανθρώπινη παρουσία της μαίας είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο κατά τον τοκετό όσο και στην κατ’ οίκον υποστήριξη για τον θηλασμό και τη φροντίδα του βρέφους.

Εκπαίδευση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπαιδεύουμε το ζευγάρι στο βρεφικό μασάζ IAIM, μέσα από ομαδικά σεμινάρια και ατομικές συνεδρίες, με στόχο να ενδυναμώσουμε τον μοναδικό αυτό δεσμό και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε και να υποστηρίξουμε την ψυχολογία της λεχώνας. Γίνετε εσείς οι ειδικοί για το μωρό σας!

Τί προσφέρει η Mamamnio;

Επικοινωνία

Η Mamamnio προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιγεννητικής φροντίδας σε κάθε οικογένεια με σωστή και τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση, υπευθυνότητα και σεβασμό στη νέα ζωή.

Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενημέρωση, ψυχική και σωματική προετοιμασία, υποστήριξη σε ό,τι αφορά την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη λοχεία, τον θηλασμό, το νεογνό, τη διατροφή και σε θέματα γονεϊκότητας. Ακολουθούν επίσης το ολιστικό πρότυπο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (W.H.O.) και τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα.

Η ποιότητα και η αξιοπιστία των υπηρεσιών προσφέρονται από την εξειδικευμένη και έμπειρη μαία, Αναστασία Σταμκοπούλου, με την υποστήριξη συνεργατών-ειδικών επιστημόνων, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

(Για περισσότερη ενημέρωση ΕΔΩ)

Για την έγκυο, το νεογνό, την οικογένεια

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο  2310.28.17.28 , 6983.194.324 ή  [email protected]