ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Μαιευτικές Υπηρεσίες “MAMAMNIO”

Προσφορές Mamamanio.gr - Καλοκαίρι 2020

 Σας δίνω την ευκαιρία να γνωρίσετε τις υπηρεσίες της Προσωπικής Μαίας στην οικογένεια σας με τρείς(3) προσφορές*:

  • Για έγκυο -Κατ’οίκον δωρεάν Επίσκεψη:  ενημέρωση για τοκετό στο σπίτι ή  για τοκετό στην κλινική με δωρεάν καρδιοτοκογράφημα
  • Για Τοκετό μαζί – Δωρεάν Επίσκεψη την επομένη: επίσκεψη την επομένη της γέννας για υποστήριξη θηλασμού
  • Για  ΛεχώναΠακέτο Κατ’ οίκον Επισκέψεων : Τρεις επισκέψεις με έκπτωση 20%, δωρεάν προϊόντα βρεφικής περιποίησης.

* Η Προσφορά ισχύει για Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 2020 ** Για τις επισκέψεις εκτός Θεσσαλονίκης υπάρχει χιλιομετρική αποζημίωση μετακίνησης

Αναλυτικότερα:

Για εσάς που σκέφτεστε να γεννήσετε στο σπίτι, θα έχετε από την ομάδα μου, μία επίσκεψη δωρεάν κατ΄οίκον για σας ενημερώσουμε για όλη τη διαδικασία και να σας λύσουμε κάθε απορία.

Κατά την επίσκεψη για ενημέρωση στο σπίτι, θα έχετε επιπλέον μία δωρεάν εξέταση με καρδιοτοκογράφο για την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης.

Επιπλέον θα έχετε μία δωρεάν επίσκεψη την επόμενη μέρα του τοκετού που θα κάνουμε μαζί, για κλινικό έλεγχο της λεχώνας και υποστήριξη και φροντίδα νεογνού.

Οι έγκυες που θα με επιλέξετε ως προσωπική μαία στον τοκετό σε κλινική θα έχετε μία συνεδρία κατ΄οίκον που αφορά στο πρακτικό μέρος της προετοιμασίας  του τοκετού.

Και μία δωρεάν επίσκεψη την επομένη της γέννας στην κλινική για υποστήριξη θηλασμού και φροντίδα νεογνού.

Τέλος σε όλες  εσάς που θα χρειαστείτε τις υπηρεσίες μου μετά την γέννα (ακόμη και αν δε γεννήσουμε μαζί)  θα σας κάνω ένα πακέτο τριών επισκέψεων  κατ΄οίκον με έκπτωση 20%. Στις επισκέψεις περιλαμβάνεται έντυπο υλικό καθώς και εκπαίδευση στο βρεφικό μασάζ IAIM.

Με το καλό τα μωρά σας!!

Φιλικά Νατάσα…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: http://www.mamamnio.gr/contact-us/ 
βρεφικό μασάζ