Σε πολύ πρόσφατη και πολύ σημαντική έρευνα που δημοσιεύτηκε 18 Αυγούστου 2020, και στην οποία συμμετέχει και μια Ελληνίδα ερευνήτρια (Dr. Εύα Κατωπόδι), δείχνει οτι το μητρικό γάλα περιέχει όλα τα αντιβιοτικά που χρειάζονται για να νικηθεί ο νέος κορωνοϊός SARS-CoV-2!

Εξαιρετική είδηση καθώς ενισχύεται η άποψη οτι το μητρικό γάλα είναι το καταλληλότερο για τα βρέφη ώστε υπερασπιστούν  την υγεία τους και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό τους σύστημα όπως ακριβώς χρειάζεται για τον πρώτο καιρό της ζωής τους. Στην Ελλάδα, απομακρύνουν τα βρέφη από της μητέρες που έχουν το νέο κορωνοϊό γεγονός που με την νέα έρευνα ανατρέπεται ως πρακτική. Το αντίθετο λοιπόν, αφήστε τις μανούλες να θηλάσουν για να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα κατά όλων των ιών, ακόμη και του νέου κορωνοϊού!

Ο θηλασμός επανέρχεται στο προσκήνιο με εμφατικό τρόπο και είμαστε τόσο χαρούμενοι εμείς που τον υπηρετούμε και τον προάγουμε.

Καλοί θηλασμοί μανούλες ακόμη και με κορωνοϊό

Βρείτε την έρευνα:             https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.08.18.20176743v1 
Breastmilk; a source of SARS-CoV-2 specific IgA antibodies, Britt J van KeulenMichelle RomijnAlbert BondtKelly A DingessEva KontopodiKarlijn van der StratenMaurits A den BoerBerend J BoschPhilip J.M. BrouwerChristianne J de GrootMax HoekWentao LiDasja PajkrtRoger W SandersAnne SchoonderwoerdSem TamaraRian A.H. TimmermansGestur VidarssonKoert J StittelaarTheo T RispensKasper A HettingaMarit J van GilsAlbert J.R. HeckJohannes B van Goudoever, 

** Δείτε επίσης σχετικό άρθρο: “A scientist is collecting breast milk from mothers for use as a possible coronavirus treatment”, Business Insider, Marisa Palmer, Amelia Kosciulek, and Mark Abadi Jul 20, 2020, 10:31 PM https://www.businessinsider.com/coranavirus-breast-milk-antibodies-treatment-2020-7