Καλώς ήρθατε

Δημιουργήσαμε μια αγκαλιά για εσάς και το μωρό σας, επειδή πιστεύουμε πως η εμπειρία της περιγεννητικής περιόδου για κάθε άνθρωπο είναι μοναδική, ιερή και ορόσημο για τη μετέπειτα ζωή του.

Αναστασία Σταμκοπούλου

Ονομάζομαι Nατάσα Σταμκοπούλου, είμαι ιδρύτρια της Mamamnio, με δεκαπενταετή προϋπηρεσία ως μαία σε μεγάλο κέντρο προγεννητικού ελέγχου της Θεσσαλονίκης. Είμαι έμπειρη μαία και τα τελευταία χρόνια επιτελώ και τοκετούς στο σπίτι. Απολαμβάνω ιδιαίτερα την εργασία και προσφορά μου και ταυτίζομαι με τις επιταγές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αλλά πάνω από όλα με τις πραγματικές ανάγκες μητέρας και νεογνού και της οικογένειας που υποδέχεται το νέο μωρό της. Τα τελευταία χρόνια προσέφερα εθελοντικές υπηρεσίες προετοιμασίας για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τη γονεϊκότητα (σεμινάρια ανώδυνου τοκετού) σε δεκάδες ζευγάρια στους Δήμους Νεάπολης-Συκεών και Θέρμης. Είμαι διεθνώς πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Βρεφικού Μασάζ ΙΑΙΜ, Σύμβουλος Διατροφής και First Aid Instructor R.T.I. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προγεννητικές Συναντήσεις
Τοκετός
Βρεφικό Μασάζ
Λοχεία κ Γονεϊκότητα
Κατ’ οίκον Υπηρεσίες

υπηρεσίες κατ’ οίκον

Οι περισσότερες υπηρεσίες του κέντρου ΜΑΜΑΜΝΙΟ, παρέχονται και κατ’ οίκον!

Οι στόχοι μας

ενημέρωση
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ενημερώνουμε, την οικογένεια, τους φροντιστές του βρέφους, με σεμινάρια και ατομικές συνεδρίες , για θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, τοντοκετό, το θηλασμό, τη λοχείακαι θέματα γονεϊκότητας. Παρέχουμε πληροφόρηση από την πρώτη ώρα της γέννησης του βρέφους έως και τα πρώτα χρόνια της ζωής του.
υποστήριξη
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε τους γονείς σε όλες τις φάσεις της περιγεννητικής φροντίδας αλλά και κατά τη διάρκεια του τοκετού. Η ανθρώπινη παρουσία της μαίας είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο κατά τον τοκετό όσο και στην κατ’ οίκον υποστήριξη για τον θηλασμό και τη φροντίδα του βρέφους.
εκπαίδευση
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Εκπαιδεύουμε το ζευγάρι στο βρεφικό μασάζ IAIM, μέσα από ομαδικά σεμινάρια και ατομικές συνεδρίες, με στόχο να ενδυναμώσουμε τον μοναδικό αυτό δεσμό και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε και να υποστηρίξουμε την ψυχολογία της λεχώνας. Γίνετε εσείς οι ειδικοί για το μωρό σας!

Τί προσφέρει η Mamamnio;

Η Mamamnio προσφέρει ολοκληρωμένες μαιευτικές υπηρεσίες περιγεννητικής φροντίδας σε κάθε οικογένεια με σωστή και τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση, υπευθυνότητα και σεβασμό στη νέα ζωή.

Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενημέρωση, ψυχική και σωματική προετοιμασία, υποστήριξη σε ό,τι αφορά την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη λοχεία, τον θηλασμό, το νεογνό, τη διατροφή και σε θέματα γονεϊκότητας. Ακολουθούν επίσης το ολιστικό πρότυπο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (W.H.O.) και τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα.

Η ποιότητα και η αξιοπιστία των υπηρεσιών προσφέρονται από την εξειδικευμένη και έμπειρη μαία, Αναστασία Σταμκοπούλου, με την υποστήριξη συνεργατών-ειδικών επιστημόνων, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6983194324 ή στο [email protected] 

Σελίδα του Facebook https://www.facebook.com/mamamnio.gr